GEZONDHEIDSCENTRUM
HOGE VLIERT

GEZONDHEIDSCENTRUM HOGE VLIERT

Mw. R.M.M. Kievits & Mw. I.D.M. Bloemen 073-6577726
R.W. van Lier 073-6562700
J.J.A. van Olphen 073-6562158
Mw. J.A.H. Roessingh 073-6563989

Corona nieuws Geplaatst: 15-3-2019

CORONA CRISIS MAATREGEL- SPREEKUREN GEANNULEERD

i.v.m. de CORONA CRISIS worden per direct alle spreekuurafspraken geannuleerd. We kunnen ons alleen nog concentreren op SPOEDZORG. Bij spoed moet u ons bellen en NIET naar de praktijk komen. Ieder niet medisch noodzakelijk contact met een arts dient vermeden te worden ter bescherming van uw gezondheid en die van uw naasten.

Coronavirus

Heeft u algemene vragen over het coronavirus? Neemt u dan contact op met het publieksnummer van het RIVM 0800-1351. Maakt u zich zorgen over uw eigen gezondheid of die van uw huisgenoten? Kijk eerst op Thuisarts.nl, daar staat wat u moet doen:

Corona mededeling Geplaatst: 15-3-2019

Belangrijke Mededeling Corona

Onze praktijk neemt onderstaande maatregelen om een snelle verspreiding van het corona-virus tegen te gaan. In principe gelden deze tot en met 31 maart, tenzij anders wordt gecommuniceerd.

KOM NIET NAAR DE PRAKTIJK MAAR NEEM ALTIJD EERST TELEFONISCH CONTACT MET ONS OP DE PRAKTIJK IS ALLEEN GEOPEND VOOR PATIËNTEN DIE EEN AFSPRAAK HEBBEN

Voordat u telefonisch contact met ons opneemt, verzoeken wij u voor informatie over het corona-virus te kijken op www.thuisarts.nl of te bellen met het landelijke info-nummer 0800-1351.

  1. Spreekuren zullen zoveel mogelijk telefonisch plaatsvinden.
  2. Kleine chirurgische verrichtingen worden uitgesteld.
  3. Afspraken bij de praktijkondersteuner voor controle van diabetes, bloeddruk, COPD zullen NIET doorgaan. Deze afspraken worden verplaatst of vinden telefonisch plaats. De praktijkondersteuner neemt contact met u op.
  4. Bij verkoudheid, keelklachten, griepklachten met of zonder koorts: THUISBLIJVEN en zo min mogelijk contact met anderen totdat u 24 uur klachtenvrij bent. Alleen voor zieke mensen geldt: beleid/behandeling vindt plaats na overleg met de assistente en de huisarts.
  5. De landelijke adviezen voor het testen op het corona-virus zijn gewijzigd. Vanaf nu worden alleen mensen ouder dan 70 jaar met ernstige ziekteverschijnselen, mensen met een onderliggende ziekte en ernstig zieke mensen voor wie opname in het ziekenhuis nodig is, getest.
  6. Begeleiders van patiënten die voor een acute klacht komen, mogen GEEN luchtwegklachten hebben. In dat geval moet een andere begeleider worden gezocht.
  7. Wij hopen op uw begrip en medewerking!