GEZONDHEIDSCENTRUM
HOGE VLIERT

GEZONDHEIDSCENTRUM HOGE VLIERT

R.M.M. Kievits & I.D.M. Bloemen 073-6577726
R.W. van Lier 073-6562700
J.J.A. van Olphen 073-6562158
J.A.H. Roessingh 073-6563989

Gezondheidscentrum Hoge Vliert

Opgericht in 2005 door een samenwerking van Apotheek Willekens (Benu), Fysiotherapie Claassen en Juvans (Maatschappelijk werk) en een samenwerkingsverband van 4 huisartsenpraktijken. In 2015 is fysiotherapie Claassen gestaakt en verhuisde Stichting Juvans naar het gemeentehuis.

Hun plaats in het gezondheidscentrum werd opgevuld door het Kindcentrum en Haptotherapie Vught.

Praktijk
Balie

Huisartsenpraktijk

In het gezondheidscentrum zijn 4 huisartsenpraktijken gevestigd.

De huisartsen delen het gebouw en de voorzieningen. De doktersassistentes en de praktijkverpleegkundigen werken voor alle huisartsen van het samenwerkingsverband. Toch hebben alle praktijken hun eigen patiënten, zodat u alleen bij uw eigen huisarts een afspraak kunt maken. Alleen bij afwezigheid van uw eigen huisarts nemen de anderen voor hem of haar waar. Afwezigheid doet zich voor door vakantie en nascholingsactiviteiten. Ook de dag na een nachtdienst zal uw eigen huisarts afwezig zijn.

Wie is wie?

In het gezondheidscentrum zijn 7 huisartsen, 10 doktersassistentes, en 6 praktijkondersteuners werkzaam. Dr. Kievits-Smeets en Dr. Bloemen voeren samen één praktijk. Dat geldt ook voor Dr. Wesselman en Dr. Roessingh. Dr. van Lier en Dr. van Olphen hebben elk een eigen praktijk. Zij worden versterkt door Dr. Leenders-Douma. Zij werkt op dindagmorgen en de hele vrijdag voor dr. van Lier en op woensdag voor dr. van Olphen.

Huisartsen
Doktersassistenten
Praktijkverpleegkundigen
Praktijkondersteuners GGz